Elérhetőség ellenőrzése:
Egyágyas szoba

Egyágyas szoba

Az egyágyas szoba saját fürdőszobával rendelkezik. A szobában kábel TV várja a kedves vendégeket. Minden szobában ingyenes Wi-Fi elérhető. A szobából kilépve a belső kertben pihenősarok áll a vendégek rendelkezésére.

A szobához felár ellenében reggeli is választható.
Egyágyas szoba dupla ággyal

Egyágyas szoba dupla ággyal

Az egyágyas szoba dupla ággyal és saját fürdőszobával rendelkezik. A szobában kábel TV várja a kedves vendégeket. Minden szobában ingyenes Wi-Fi elérhető. A szobából kilépve a belső kertben pihenősarok áll a vendégek rendelkezésére.

A szobához felár ellenében reggeli is Tovább választható.
Kétágyas szoba

Kétágyas szoba

A kétágyas szoba franciaággyal és saját fürdőszobával rendelkezik. A szobában kábel TV várja a kedves vendégeket. Minden szobában ingyenes Wi-Fi elérhető. A szobából kilépve a belső kertben pihenősarok áll a vendégek rendelkezésére.

A szobához felár ellenében reggeli is választható.
Kétágyas szoba pótággyal

Kétágyas szoba pótággyal

A kétágyas szoba franciaággyal és pótággyal berendezett, és saját fürdőszobával rendelkezik. A szobában kábel TV várja a kedves vendégeket. Minden szobában ingyenes Wi-Fi elérhető. A szobából kilépve a belső kertben pihenősarok áll a vendégek rendelkezésére.

A szobához felár ellenében Tovább reggeli is választható.
Légkondicionált kétágyas szoba pótággyal

Légkondicionált kétágyas szoba pótággyal

A légkondiionált kétágyas szoba franciaággyal és pótággyal berendezett, és saját fürdőszobával rendelkezik. A szobában kábel TV várja a kedves vendégeket. Minden szobában ingyenes Wi-Fi elérhető. A szobából kilépve a belső kertben pihenősarok áll a vendégek rendelkezésére.

A szobához felár Tovább ellenében reggeli is választható.
Légkondicionált háromágyas szoba pótággyal

Légkondicionált háromágyas szoba pótággyal

A légkondicionált háromágyas szoba franciaággyal, szimpla ággyal és pótággyal berendezett, és saját fürdőszobával rendelkezik. A szobában kábel TV várja a kedves vendégeket. Minden szobában ingyenes Wi-Fi elérhető. A belső kertben pihenősarok áll a vendégek rendelkezésére.
A szobához felár ellenében reggeli Tovább is választható.
Légkondicionált teraszos háromágyas szoba pótággyal

Légkondicionált teraszos háromágyas szoba pótággyal

A teraszos szoba franciaággyal, egyszemélyes ággyal és fotelággyal berendezett. Ezen kívül légkondicionálással és saját fürdőszobával rendelkezik. A szobában kábel TV várja a kedves vendégeket. Minden szobában ingyenes Wi-Fi elérhető. A belső kertben pihenősarok áll a vendégek rendelkezésére.

A szobához Tovább felár ellenében reggeli is választható.
Családi szoba

Családi szoba

A családi lakosztály 3 szobával és 2 fürdőszobával várja a kedves vendégeket.
14A szoba: franciaággyal és fotelággyal berendezett.14B szoba: szimplaággyal berendezett.14C szoba: duplaággyal és fotelággyal berendezett, és saját fürdőszobával rendelkezik.
A szobákban kábel TV várja a kedves vendégeket. Minden szobában ingyenes Wi-Fi elérhető. A belső kertben pihenősarok áll a vendégek rendelkezésére.
A lakosztályhoz felár ellenében reggeli is választható.

Az Írisz Panzió az észak-budai zöldövezetben, a Csillaghegyi Strand közelében található. A panzió Budapest központjától 20 percre, Szentendrétől – az ismert Duna-parti művészvárostól – 10 percnyi távolságra helyezkedik el.

A családias, skandináv típusú, 24 férőhely Írisz panzió nyolc, fürdőszobás, TV-s szobával, drink-bárral, zárt parkolóval és belső kerttel áll a kedves Vendégek rendelkezésére.

Személy-gépkocsival, busszal illetve HÉV-vel könnyen megközelíthető.

Szolgáltatásaink :

WI-FI

TV

Parkoló

A panzió autóval Budapest központjától 20 percnyire, Szentendrétől – az ismert Duna-parti művészvárostól – 10 percnyi távolságra helyezkedik el. A csillaghegyi Árpád Forrásfürdő csupán 5 perc sétatávolságra található. A közeli Római-part is remek szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket tartogat.

 

Bővebben

ESEMÉNYEK